CONTACT

Leerfabriek KVL
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

Wij realiseren ons dat het vanwege de sanering een uitdaging is om uit te zoeken waar je precies moet zijn op Leerfabriek KVL. Met deze routebeschrijving leiden we naar je de hoofdingang en van daaruit verwijzen we je naar het bedrijf of de juiste plek waar je moet zijn. Vragen? Bel gerust met de servicebalie: 013 – 747 0007.Parkeren
Bezoekers kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaats ten noorden van EKWC. Toegang naar het parkeerterrein van Leerfabriek KVL wordt verleend via de Nijverheidsweg en nieuwe Laan van KVL. De route naar de parkeerplaats wordt duidelijk aangegeven met borden. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave van de parkeersituatie.

Auto
Komend vanaf de N65: volg de ANWB-borden KVL-terrein.

  • Neem de afslag Oisterwijk naar de Pannenschuurlaan
  • Op de rotonde neem de 2e afslag (links) naar de Bedrijfsweg
  • Bij de volgende rotonde neem de 1e afslag naar de Nijverheidsweg
  • Rijd rechtdoor, de weg gaat over in de Ambachtstraat
  • Voor de wegafsluiting staat een bord met ‘Rechtsaf bezoekers Leerfabriek KVL’. Sla hier dan ook rechtsaf en de omleiding stuurt jou naar de parkeerplaats aan de nieuwe Laan van KVL.
  • De hoofdingang van Leerfabriek KVL is aan de Almystraat 14. Via de hoofdingang is Keuken Van Leer bereikbaar.Bus
Je kunt ook met de bus naar Oisterwijk. Op het centraal station van Tilburg of ‘s-Hertogenbosch neem je bus 140. Je stapt uit in Oisterwijk bij halte Station.

Trein
Traject Tilburg – Boxtel uitstappen station Oisterwijk.
Vanaf het station is het 5 minuten lopen naar Leerfabriek KVL.

CONTACT

Mail sent successfully

An error occurred

* Wij delen jouw persoonlijke gegevens nooit met derden voor marketingdoeleinden. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe Hoofdgebouw jouw persoonlijke informatie verzamelt en verwerkt.