Duvade

Information Technology/IT

“De kracht van Duvade is dat je direct communiceert met de softwareontwikkelaar, dat ben ik namelijk zelf. Ik heb veel ervaring en neem alle technische zorg uithanden. Ik maak alles op maat, dus kan zeer effectief en specifiek te werk gaan wat resulteert in een optimaal systeem.”

Interview met Dustin van de Sande


1)Uit welk idee is Duvade geboren?

“Mijn collega wilde destijds, in 2013, een specifiek systeem bouwen. Hij wist dat ik hiervoor de expertise had en vroeg mij of ik het wilde ontwikkelen. Zo werd hij mijn eerste klant! Het was wel pittig hoor, ik deed het eerst naast een fulltime baan, dus ik maakte lange weken. In mei 2017 ben ik me volledig gaan focussen op Duvade. Nu zijn we een paar jaar verder en het loopt goed!”


2)Wat is de kracht van Duvade?

“De kracht van Duvade is dat je direct communiceert met de softwareontwikkelaar, dat ben ik namelijk zelf. Ik heb veel ervaring en neem alle technische zorg uithanden. Ik maak alles op maat, dus kan zeer effectief en specifiek te werk gaan wat resulteert in een optimaal systeem.”


3)Ben jij in deze dynamische wereld ook constant bezig met optimaliseren?

“Jazeker. Ik volg online trainingen. Meestal doe ik dit via een website waarop techneuten nieuwe ontwikkelingen uitleggen, dit is heel handig. Maar het is voornamelijk uitproberen en gewoon doen, net als met alles eigenlijk.”


4)Met welke vraag moeten ondernemers op Leerfabriek KVL bij jou binnenlopen?

“Wanneer zij op zoek zijn naar een softwaresysteem waar ze al op gezocht hebben maar niet hebben kunnen vinden, want ik kan het voor ze maken! Ik kan ook een koppeling maken tussen systemen. Zo was er een klant die gebruik maakte van meerdere boekhoudsystemen en deze wou koppelen. Dan duik ik daarin en regel ik het! Ik hou van afwisseling en uitdaging, dus dit soort taken passen goed bij mij.”


5)Waardoor de keuze om een kantoor te vestigen op Leerfabriek KVL?

“In het begin werkte ik vanuit een kantoor aan huis, maar dat werd al snel saai. Mijn zoontje sliep in de kamer daarnaast in de middag, en als dan mensen belden: dat werkte niet. Toen ben ik mijn zoektocht naar een kantoor gestart waar ik me fijn voel en niet in een hokje word gestopt. Ik kwam al regelmatig in Keuken van Leer en wist daardoor dat hier een fijne ambiance hangt. Vandaar mijn keuze voor KVL.”


6)Wat is jouw bijdrage aan Leerfabriek KVL?

“Ik kan andere ondernemers goed ondersteunen en adviseren over hun softwaresystemen; als zij ergens vragen over hebben dan kunnen ze altijd bij mij langskomen! Oh en voor ondernemers met jonge kinderen: ik heb samen met mijn vrouw de zindelijkheidsbox ontwikkeld. Dit is een A5-doosje met stickerkaarten, stickers en een trainingsprogramma om je kindje zindelijk te maken. Wij kwamen er met de zindelijkheidstraining van onze eigen kinderen achter dat er nog niet echt een effectieve training voor bestaat. Wij besloten bij onze tweede om een week zeer intensief op de zindelijkheid te trainen. En binnen een week was ons kind zindelijk! Wij hebben er hierop volgend een pakket van ontwikkeld. Wij horen al van tientallen anderen dat het goed werkt! Mocht je hier interesse in hebben, ga dan naar: zindelijkheidsbox.nl.”