EVZ organisatie-advies

Management Consulting

“Nou, dat laat zich het beste uitleggen met de tekst die ook op de site staat: EVZ organisatie-advies | Uw HR business partner. Expertise en verfrissend maatwerk; daar staan wij voor."

Interview met Rianne Vlugt


1)EVZ helpt je met het bouwen van een functiehuis, het kiezen van de juiste samenstelling van teams, het ontwerpen van een salarisstructuur én het belonen van kwaliteiten. In een nutshell wat doet EVZ precies?

“Nou, dat laat zich het beste uitleggen met de tekst die ook op de site staat: EVZ organisatie-advies | Uw HR business partner. Expertise en verfrissend maatwerk; daar staan wij voor. Positief-kritisch denken wij met je mee waardoor we, samen de best passende oplossingsrichting kiezen. In de rol van sparringpartner helpen we je met het bouwen van een functiehuis, het kiezen van de juiste samenstelling van teams, functiewaardering én het waarderen van mensen, zelfsturing én het houden van regie, het ontwerpen van een salarisstructuur én het belonen van kwaliteiten. Leuk dat je interesse hebt, wij leren je graag kennen!”


2)De arbeidsmarkt is flink in beweging. De nieuwe generatie werknemers is anders. Het nieuwe werken is anders. Door al deze veranderingen hebben organisaties steeds meer flexibiliteit nodig. Hoe speelt EVZ daarop in als bedrijf dat juist zorgt voor meer structuur?

“We kunnen oplossingen bieden die passen bij de flexibiliteit die nodig is. Dat kan zijn door functiereeksen en loopbaanpaden, maar ook door sturen op kwaliteiten en werken met rollen. Ook hebben wij expertise op het gebied van zelfsturing. Van belang is dat we samen een oplossing kiezen die past bij de betreffende organisatie. Expertise en maatwerk van onze zijde.”


3)Op Leerfabriek KVL zitten veel jonge bedrijven. EVZ bestaat dit jaar 30 jaar. Wat is jullie advies aan al die bedrijven die momenteel hard groeien en personeel aannemen?

“Blijf bij jezelf, ontwikkel je en kom eens vrijblijvend informeren bij ons als je merkt dat je ‘iets’ wilt op het gebied van personeelszaken of personeelsbeleid.”


4)EVZ richt zich op grote(re) organisaties en brancheverenigingen waarom de keus om je te vestigen op Leerfabriek KVL?

Geweldige, inspirerende locatie. En…. ook wij ontwikkelen ons dagelijks. Zijn met nieuwe concepten en diensten bezig, zoals het al genoemde werken met rollen, met strategische personeelsplanning, met zelfsturing. Een inspirerende werkomgeving, met jonge collegabedrijven om je heen, houdt ons fris.


5)De allereerste ontmoeting tussen EVZ en Leerfabriek KVL hoe was dat?

“Bij Q-forma (de huurder voor ons) waren we klant. Zij inspireerden ons altijd, maar ook de plek. Toen zij aankondigden te gaan verhuizen was één en één twee….”


6)Een succes maken van de plek doe je met elkaar. Wat wordt jullie bijdrage?

“Onze deur staat open! Het is leuk om te zien dat er intern steeds meer samenwerkingen ontstaan. Voor juridische hulp, leasecontracten, een film. Op deze manier worden we een warm netwerk waar voor iedereen wat te vinden is.”