Hupp

Human Resources/HR

“Wij werken als partner in IT recruitment voor bedrijven. Samen zoeken wij de perfecte match tussen werknemer en werkgever. Wij denken echt mee met kandidaten en bedrijven, wat voor beide partijen resulteert in een positieve uitkomst!”

Interview met Britt en Bob van Hupp.


1. Vertel, wat doet Hupp nou precies? “Wij werken als partner in IT recruitment voor bedrijven. Samen zoeken wij de perfecte match tussen werknemer en werkgever. Wij denken echt mee met kandidaten en bedrijven, wat voor beide partijen resulteert in een positieve uitkomst!”


2. Waar komt de naam Hupp vandaan? “De naam Hupp vertolkt wat wij zijn: fris, helder, duidelijk en eerlijk! Het is geen afkorting, het is gewoon: Hupp! Aan de slag, maar dan met een persoonlijke twist.”


3. De oprichters van Hupp waren al actief in de softwarebranche. Hebben zij mede door hun ervaringen Hupp opgericht?

“Wij hebben veel ervaring in de softwarebranche, en hebben ook met veel bedrijven in de sector samengewerkt. Wij weten hierdoor goed wat er speelt en waar de behoeftes liggen, ook wat betreft het recruiten van personeel. We zagen hier veel verbeterpunten en mogelijkheden voor recruitmentbureaus. Wat veel bedrijven doorgaans doen is blind schuiven met cv’s. Wij doen dat anders. Wij verdiepen ons in de IT specialisten die we in bemiddeling hebben door goed te luisteren naar wat zij kunnen én wat zij willen. Vervolgens gaan we op zoek naar een functie en bedrijf dat hier op aansluit. Daarnaast verdiepen we ons in onze partners, gaan naar de werkplekken toe en bespreken wat voor type personeel zij zoeken. We denken mee met bedrijven hoe we er samen voor kunnen zorgen dat de juiste kandidaten aangetrokken worden. Op deze manier zijn we echt een verlengstuk voor de organisaties waar we mee samenwerken. Voor een optimaal resultaat moet er echt een match zijn tussen werknemer en bedrijf.”


4. Met welke vraag kunnen ondernemers van KVL bij jullie terecht?

“Ondernemers kunnen bij ons terecht met al hun vragen over het werven en selecteren en detacheren van IT specialisten. Ondanks dat wij gespecialiseerd zijn in IT-vacatures, kunnen wij ook goed adviseren over recruitment in andere sectoren. Wij kunnen ondernemers onder andere adviseren over het schrijven en uitzetten van vacatures en het begeleiden van gesprekken.”


5. Waar is de reden om een kantoor te vestigen op Leerfabriek KVL op gebaseerd?

“Leerfabriek KVL is een inspirerende omgeving. En vooral voor een jong bedrijf is het heel fijn om op een plek te zitten met zoveel andere bedrijven. Wij wisselen graag ideeën uit met andere ondernemers die hier gevestigd zijn, dat werkt echt als een boost!”


6. Wat is jullie bijdrage aan Leerfabriek KVL?

“Gezonde energie en een frisse nieuwe blik! Wij vinden het leuk om actief deel te nemen en echt deel uit te maken van de community. “