OVER ONS

Van een verlaten plek is Leerfabriek KVL nu een levendige en unieke hotspot voor Oisterwijk en omgeving. Er werken ca. 60 bedrijven en er komen dagelijks 500 bezoekers om te lunchen en dineren (Keuken van Leer), gebak te halen (Bij Robèrt), van kunst te genieten (EKWC), koffie te drinken (Rozema & Van Schijndel), dansen (Danserswijk) en te beleven.

Toekomstplannen

In 2018 heeft Polimeks het stokje overgenomen van de Provincie Noord-Brabant. Van alle gebouwen van de voormalig grootste leerfabriek van Europa, werd voor twee gebouwen nog een bestemming gezocht. En daar kon Polimeks in voorzien.

Cem Siyahi, Vice Chairman voor Polimeks is trots op de aankoop van Leerfabriek KVL: "Wij zijn al bij het eerste bezoek enthousiast geraakt over KVL. De gebouwen ademen niet alleen een lange historie, maar ook een enorme energie en diversiteit. Deze dynamiek willen we voortzetten, maar ook versterken. Ons plan voor het U-gebouw is daarom gestoeld op drie functies: verblijven, verbreden en verbinden. Wij zullen, met het U-gebouw als centraal hart, zorgvuldig met KVL omgaan en het ontwikkelen tot een plek met internationale kracht. Hier willen we met onze wereldwijde opgedane kennis en ervaring voor een lange tijd een bijdrage aan leveren!"