WERKPLEK

We zijn aan de slag! Uitdagend en creatief. Ambachtelijk en sociaal. Eerlijk en met een ‘Open Mind’. We zijn op zoek naar ondernemers die het beste presteren in een ongedwongen sfeer vol vrijheid, flexibiliteit en vernieuwende bedrijfsconcepten. Zulk soort pioniers, bedrijven en instellingen passen hier helemaal.

Interesse? Neem contact op met KVL Beheer, [email protected] of [email protected] of bel direct naar 013 523 05 07. Bekijk de flyer huren op Leerfabriek KVL om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden en welke services bij de huurprijs zijn inbegrepen.

KANTOREN

Voor wat betreft units zitten we eigenlijk vol. Althans voor dit moment. Ondernemen is echter vooruit zien. Zo ook met de beschikbare ruimte die af en toe vrijkomt. Ben je met je bedrijf op zoek naar een omgeving die uitdaagt en motiveert en heb je een ambachtelijk of creatief bedrijfsconcept? Neem dan contact op met KVL Beheer: [email protected] of [email protected]

Werkunits zijn er vanaf 30m². De ruimte heeft een akoestische afscherming, waarin eventueel werkkasten zijn geïntegreerd. Je zorgt zelf voor de stoelen, verlichting en de aankleding en indien beschikbaar hebben wij een bijpassende tafel. Hiermee geef je identiteit aan je plek.

VERGADERRUIMTE

Er zijn in het Hoofdgebouw drie interne vergaderzalen, die ieder zijn uitgerust met LCD-scherm en Apple TV. De vergaderruimtes zijn te reserveren via de interne KVL-app.

VOORZIENINGEN

Bij binnenkomst in de hoofdingang gebeuren er twee dingen; je wordt van harte welkom geheten door de servicebalie en je ruikt het heerlijke, vers gebakken brood van Robèrt van Beckhoven. Een moment om blij van te worden. De servicebalie is tijdens kantooruren open van 08.00 tot 18.00 uur. Regelt de postbezorging, ontvangt gastvrij jouw bezoek en is het eerste aanspreekpunt als je vragen of aandachtspunten hebt.